معایب کاشت مژه
207

عوارض و معایب کاشت مژه

چشم ها یکی از بخش های مهم در صورت ما هستند که می توانند تاثیر زیادی را در زیبایی ظاهری ایجاد کنند. باوری که وجود دارد این است که هرچه میزان مژه ها بیشتر باشد و مژه های پرپشت تری داشته باشیم، زیبایی چشم ها نیز بیشتر خواهد بود. به همین خاطر روش های مختلفی مانند کاشت مژه یا اکستنشن مژه به وجود آمده اند که به ما این امکان را می دهند بتوانیم مژه های خودمان را پرپشت کنیم و حجم آنها را افزایش دهیم. در این مقاله می خواهیم در مورد معایب کاشت مژه صحبت کنیم و بگوییم که اصلا این کار چطور انجام می شود و چه روندی دارد و چه معایبی وجود دارد که باعث می شود خیلی از افراد این کار را انجام ندهند.

اگر به دنبال کاشت مژه هستید و می خواهید در مورد معایب کاشت مژه اطلاعات بیشتری کسب کنید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری در این زمینه داشته باشید، توصیه می کنیم که حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانیم به شما اطلاعات ارزشمندی را در این زمینه ارائه کنیم و کمک کنیم که تصمیم گیری بهتر و آگاهانه تری داشته باشید.

معایب کاشت مژه

کاشت مژه چیست؟

همانطور که در مقدمه گفتیم، کاشت مژه به این منظور انجام می شود که بتوانیم مژه هایی پرپشت تر و بلندتر داشته باشیم. این کار به دو روش دائمی و موقت انجام می شود که معمولا روش موقت آن، محبوبیت بیشتری در بین خانم ها پیدا کرده است.

کاشت مژه موقت به این صورت است که مژه های مصنوعی با استفاده از چسب های مخصوصی به مژه های واقعی شما چسبیده خواهند شد و می توانید از آنها به مدت محدودی بین چند روز تا چند هفته استفاده کنید و اگر بخواهید مجددا آنها را حفظ کنید، نیاز به ترمیم خواهید داشت.

در روش دائمی نیز که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، پزشکان متخصص با استفاده از مژه های طبیعی کاشت را انجام می دهند و دیگر نیازی به ترمیم و… نخواهید داشت و می توانید مژه های بلند و پرپشتی داشته باشید.

البته همانطور که از نام این مقاله پیداست، ما می خواهیم در مورد معایب کاشت مژه صحبت کنیم و بگوییم که کاشت مژه چطور می تواند باعث ایجاد آسیب در مژه های واقعی شود و زیبایی شما را به خطر بیندازد. پس با ما همچنان همراه باشید.

عوارض کاشت مژه

معایب کاشت مژه یا اکستنشن مژه چیست؟

در ادامه می خواهیم با هم برخی از مهمترین معایبی که کاشت مژه دارد را بررسی کنیم. همانطور که در بخش قبلی گفتیم روش کاشت موقت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و به همین خاطر بیشتر این روش را بررسی خواهیم کرد.

1- اگزما بر اثر چسب مژه:

در بخش های قبلی گفتیم که مژه های موقت، با استفاده از چسب های مخصوصی به مژه های اصلی و پلک چسبیده می شوند. نکته مهمی که باید بدانید این است که این چسب ها دارای مواد شیمیایی هستند و استفاده بیش از حد از آنها می تواند باعث ایجاد مشکلات پوستی در پلک و حتی سرطان شود.

البته ممکن است در استفاده های اولیه مشکلی برایتان ایجاد نشود، اما زمانی که این کار را چندین بار انجام دهید و ادامه دار باشد، احتمال ابتلا به چنین مشکلاتی بیشتر خواهد بود.

2- حساسیت زا بودن مژه مصنوعی:

در کنار چسب مژه که در آن مواد شیمیایی به کار رفته است و می تواند برایتان حساسیت های زیادی را ایجاد کند، خود مژه های مصنوعی نیز از مواد شیمیایی ساخته شده اند و در آنها لاتکس به کار رفته است تا بتواند مژه ها را به خوبی کنار مژه های دیگر نگه دارد. وجود این موارد شیمیایی می تواند باعث ایجاد اگزما و التهاب در پوست پلک شما شود و شاهد تغییر رنگ و… در این قسمت باشید.

3- ریزش مژه ها:

اگر به دلیل ریزش مژه های اصلی خود می خواهید از مژه مصنوعی استفاده کنید، توصیه می کنیم که به هیچ وجه این کار را انجام ندهید. چون مژه های اصلی که دارای ریزش هستند یا ضخامت کمی دارند، بسیار ضعیف هستند و می توانند به راحتی از جای خود کنده شوند. زمانی که شما با استفاده از مواد شیمیایی مژه های مصنوعی را به آنها متصل می کنید، مژه مصنوعی فشار بیشتری را به پیاز مژه وارد کرده و باعث می شود که ریزش مژه های شما افزایش پیدا کند.

به همین خاطر توصیه می کنیم که سعی کنید از روش های دیگری که برای پرپشت کرده مژه ها وجود دارند، مانند ریمل، روغن های گیاهی و… استفاده کنید تا بتوانید مژه های خودتان را تقویت کرده و به صورت طبیعی آنها را پرپشت کنید.

4- اختلال در گردش خون:

قبل تر هم اشاره کردیم که مژه های مصنوعی دارای مواد شیمیایی هستند و فلزات ریزی نیز در آنها به کار رفته است تا بتوانند مقاومت خوبی داشته باشند. حالا زمانی که شما از این مژه ها استفاده می کنید، می توانند باعث ایجاد اختلال در گردش خون پلک شده و باعث شوند که خون در این ناحیه به خوبی گردش نداشته باشد.

چنین حالتی باعث می شود که مژه های طبیعی شما نیز مقاومت خودشان را از دست بدهند و پیاز آنها ضعیف شود و در نهایت شاهد ریزش مژه های طبیعی خودتان خواهید بود.

 

راهکارهای عالی برای کاهش عوارض کاشت مو

 

راهکارهای عالی برای کاهش عوارض کاشت مژه

در ادامه می خواهیم به شما نکاتی را بگوییم که با رعایت آنها، می توانید ضررهای کاشت مژه را کاهش دهید و در صورت استفاده از این روش، سلامتی خودتان را بهتر حفظ کنید.

1- فقط بک بار از مژه های مصنوعی استفاده کنید:

اولین نکته مهم این است که به هیچ وجه از مژه استفاده شده توسط دیگران یا خودتان استفاده نکنید. وقتی مژه ها را جدا می کنید، دیگر درست نیست از آنها مجددا استفاده کنید، چون این کار می تواند آلودگی های زیادی را به پلک و چشم شما وارد کند. پس حتما از مژه های تازه استفاده کنید تا بتوانید سلامتی چشم های خودتان را حفظ کنید و آلودگی را وارد آنها نکنید.

2- از ریمل استفاده نکنید:

کاشت مژه می تواند باعث پرپشتی و زیبایی چشم های شما شود، به همین خاطر دیگر نیازی نیست که بخواهید از ریمل هم استفاده کنید. چون استفاده ریمل باعث می شود که احتمال ابتلا به مشکلاتی مانند عفونت چشم بیشتر شود و دچار دردسر شوید.

3- از لنز استفاده نکنید:

چشم بخش حساسی از بدن است و به همین خاطر است که باید حسابی از آن مراقبت کنید، استفاده از مژه مصنوعی و به صورت همزمان استفاده از لنز، باعث می شود که چشم های شما اذیت شوند. برای جلوگیری از این موضوع و کاهش احتمال عفونت چشم ها، به هیچ وجه به صورت همزمان از لنز و مژه مصنوعی استفاده نکنید.

جمع بندی مطالب

در این مقاله در مورد معایب کاشت مژه صحبت کردیم و در ابتدا گفتیم که اصلا کاشت مژه چیست و چطور انجام می شود. در بخش بعدی با هم بررسی کردیم که کاشت مژه چه معایبی دارد که باعث می شود خطرناک باشد.

در بخش آخر هم به شما نکاتی را گفتیم که کمک می کنند بتوانید خطرات ناشی از معایب کاشت مژه را کاهش دهید و بتوانید سلامتی خودتان را همچنان حفظ کنید. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که بتوانید با معایب کاشت مژه بیشتر آشنا شوید و تصمیم بهتری برای انجام این کار یا ادامه آن بگیرید.

در انتها از شما دعوت می کنیم با دو تکنیک عالی برای زیبایی موها آشنا شوید. المنت مو و لمینت مو، دو روش پرطرفدار برای زیبایی و جذابیت بیشتر موهای شما است که در صورت نیاز، می توانید این تکنیک ها را روی موهای خود انجام دهید تا موهایی زیباتر و جذاب تر داشته باشید.

با شرکت در آموزش کراتین، صافی و احیای مو ، مهارت‌ های خود را در زمینه مراقبت از موها به افزایش برسانید.

مقالات مرتبط

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط