640

چند نوع کراتینه مو وجود دارد؟

کراتین روشی است که در سال های اخیر، به پرطرفدارترین روش برای احیا و صافی موها تبدیل شده است و افراد زیادی علاقمند هستند که از این روش استفاده کنند تا موهایی زیبا و ابریشمی داشته باشند. موضوع جالبی که وجود دارد این است که کراتین انواع مختلفی دارد و هرکدام از این روش ها برای اهداف مختلفی استفاده می شوند. به همین خاطر قبل از اقدام برای انجام کراتین، نیاز است که بدانید چند نوع کراتینه مو وجود دارد و هرکدام از این روش ها برای چه نیازی استفاده می شوند.

با دانستن اینکه انواع کراتین مو چه هستند و هرکدام چه کاری را برای موهای شما انجام می دهند، می توانید بهترین گزینه ممکن را برای صافی و تقویت موهای خود انتخاب کنید و بهترین نتیجه را از کراتینه موهای خود دریافت کنید.

به همین خاطر می خواهیم در این مقاله به شما بگوییم که چند نوع کراتینه مو وجود دارد و هرکدام از این روش ها چه کاربردی برای موهای مختلف دارند تا بتوانید با این روش ها آشنا شوید و بهترین گزینه ممکن را برای صافی یا احیای موهای خودتان انتخاب کنید و شاهد نتایج فوق العاده ای باشید.

اگر تصمیم به انجام کراتینه دارید و نمی دانید که روش های مختلف کراتینه چه هستند و هرکدام برای چه موهایی مناسب هستند، توصیه می کنیم که حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات جالبی را در مورد انواع کراتینه مو کسب کنید و با کاربرد این روش ها آشنا شوید تا بهترین روش را برای خودتان انتخاب کنید.

چند نوع کراتینه برزیلی وجود دارد؟

با استفاده از خدمات نانو کراتینه مو ما، موهایتان را نرم، صاف و درخشان کنید.

کراتینه مو چیست؟

قبل از رفتن به سراغ بحث اصلی، باید بدانید که اصلا کراتینه مو چیست و با چه هدفی انجام می شود. کراتین پروتئین ژلاتین مانند است که در حکم ساختمان بندی هر تار مو قرار دارد. کراتینه مو روشی است که با استفاده از ماده ای به نام کراتین، موهای شما را احیا یا احیا و صاف می کند و می تواند به موهایتان بافتی ابریشمی و زیبا ببخشد.

اگر بخواهید به صورت کلی کراتینه مو را از نظر هدف دسته بندی کنیم، باید بگوییم که کراتینه به دو دسته تقسیم می شود:

1- کراتینه احیا و صافی مو:

در این روش هدف اصلی احیا و صافی موها است و ممکن است فرد با داشتن هر مویی چه طبیعی چه رنگ و دکلره شده و آسیب دیده علاقمند به احیا و صافی موهای خود باشد باشد، به همین دلیل با استفاده از کراتینه احیا و صافی می توان درصد بالایی مو را همزمان احیا و صاف کرد.

2- کراتینه احیا مو:

در این روش، هدف اصلی این است که موها احیا شوند با حفظ حالت مو، ممکن است فرد نیازی به صافی موهای خود نداشته باشد یا علاقمند به صافی نباشد و بخواهید حالت فر موهای خودش را حفظ کند. در این روش مو احیا  خواهد شد بدون صافی. این روش برای ترمیم موهای آسیب دیده همچنین برای افرادی که تار موهای نازکی دارند بسیار مناسب است.

کراتینه صافی مو

چند نوع کراتینه مو وجود دارد؟

در قسمت قبلی گفتیم که کراتینه چیست و روشهای مختلف برای انجام کراتینه  را با هم بررسی کردیم. حالا می خواهیم به انواع کراتینه براساس جزئیات بیشتر بپردازیم و بررسی کنیم که تکنیک هایی برای کراتینه کردن موها وجود دارد.

1- کراتینه احیا و صافی برزیلی:

اولین روش کراتینه که بیشتر برای احیا و صافی مو و درمان مشکلاتی مانند وز بودن و خشکی مو و موخوره استفاده می شود، کراتینه برزیلی است. در این روش از موادی استفاده می کند که فاقد ماده شیمیایی فرمالدهید هستند؛ به همین دلیل شما می توانید بدون هیچگونه مشکلی از این روش برای صاف کردن موهای خودتان استفاده کنید. یکی از بهترین کراتینه های برزیلی موجود در بازار مواد کراتین کلوستر پروفشنال است.

فرآیند کراتینه برزیلی حدود 3 ساعت زمان نیاز دارد و ماندگاری آن بین 4 تا 6 ماه است. در این روش می توانید به سادگی موهای خودتان را احیا و صاف کنید و مشکلاتی مانند موخوره را درمان کنید. پس اگر موهایی فر دارید و می خواهید صاف شوند یا موهایتان مشکلاتی مانند موخوره دارند، این روش برایتان کاملا مناسب و کاربردی خواهد بود.

2- کراتینه بدون صافی:

دومین روشی که برای کراتینه وجود دارد، کراتینه بدون صافی است که معمولا برای افرادی کاربرد دارد که می خواهند مشکلات موهای خودشان را برطرف کنند؛ اما نمی خواهند موهای فر آنها صاف شود.

ماندگاری این روش ماندگاری حدود4 الی 6 ماه است و مدت زمان انجام آن مانند روش قبلی است، با این تفاوت که دیگر صافی در آن انجام نمی شود و بیشتر کار احیا موها را انجام خواهد داد.

کراتینه مو

4- کراتین اکسپرس:

کلمه اکسپرس به معنای سریع السیر است و به این خاطر این نام را برای روش چهارم کراتینه انتخاب کرده اند که بسیار سریع انجام می شود؛ اما ماندگاری بسیار کمتری نیز نسبت به روش های قبلی دارد.

این روش با استفاده از سرم و اتو مو سرامیکی انجام می شود و می تواند موهایتان را کاملا صاف کند و باعث شود که حالت پذیری موها بهتر و راحت تر باشد. اگر موهایی وز و فر دارید که حجم زیادی دارند و تنها می خواهید موهایتان را راحت تر شانه کنید و حالت دهید، این روش برایتان مناسب است.

کراتین اکسپرس حدود 6 هفته ماندگاری دارد و می توانید با انجام مراقبت های لازم این زمان را افزایش نیز دهید تا بتوانید مدت بیشتری کراتین را روی موهای خودتان داشته باشید.

چند نوع کراتینه مو وجود دارد؟

کدام روش کراتین برای شما بهتر است؟

در قسمت قبلی گفتیم که چند نوع کراتینه مو وجود دارد و با هم کاربرد هرکدام از این روش ها را بررسی کردیم تا بتوانید با آنها آشنا شوید و بهترین روش ممکن را برای خودتان انتخاب کنید.

حالا ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که کدام روش برای شما مناسب تر است؟ اگر خودتان می توانید جنس و ضخامت و میزان آسیب دیدگی موهای خودتان را بررسی کنید، می توانید با توجه به نکاتی که گفتیم این موضوع را متوجه شوید و بهترین روش کراتین را برای موهای خودتان انتخاب کنید؛ اما اگر خودتان انجام این کار را بلد نیستید، توصیه ما این است که به یک کلینیک تخصصی کراتینه مو مراجعه کنید تا بتوانید با دریافت راهنمایی های لازم و بررسی موهایتان، بهترین گزینه را پیدا کرده و انتخاب کنید.

برای انتخاب بهترین روش برای کراتینه کردن موهای خود، شما می توانید به سالن مو سعیده درویش زاده مراجعه کنید تا متخصصان ما در سالن مو سعیده درویش زاده، موهای شما را به صورت کامل بررسی کنند و بهترین روش کراتین مو را با توجه به نوع موهای شما انتخاب کنند. برای مشاوره رایگان با متخصصان ما در سالن مو سعیده درویش زاده، شما می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و نوبت خود را رزرو کنید.

جمع بندی مطالب

در این مقاله در مورد این موضوع صحبت کردیم که چند نوع کراتینه مو وجود دارد و در ابتدای این نوشته به شما توضیح دادیم که کراتینه مو چیست و به صورت کلی چند نوع دارد. سپس بررسی کردیم که انواع کراتینه مو چه هستند و کاربرد و موارد استفاده هرکدام از آنها را بررسی کردیم تا با این روشها بیشتر آشنا شوید.

در بخش بعدی گفتیم که چطور می توانید تشخیص دهید که بهترین روش برای موهای شما چیست و روش هایی را نیز برای این موضوع پیشنهاد دادیم. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد بدانید چند نوع کراتینه مو وجود دارد و براساس نکات گفته شده بهترین روش را برای موهای خودتان انتخاب کنید. از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم.

مقالات مرتبط

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط