بیماری های قابل انتقال از آرایشگاه
500

بیماری های مسری از آرایشگاه که در کمین شماست!

پس از پاندمی اخیر، توجه عمومی به آرایشگاه ها و احتمال بروز بیماری از طریق وسایل و لوازم آن، جلب شد. واقعیت این است که بیماری های مسری از آرایشگاه همیشه بوده اند و چیزی نیست که این روزها سر و کله شان پیدا شده باشد. در واقع مقصر این یکی ویروس کرونا نیست. اصولا مکان پر رفت و آمدی مثل آرایشگاه باید از لحاظ بهداشت در سطح بسیار عالی باشد تا مشتری ها دچار مشکل نشوند.

علاوه بر مراجعه کننده ها، امکان ابتلا به بیماری و تهدید سلامت آرایشگران نیز وجود دارد. در این مورد قبلا مطلبی نوشته شده. در این قسمت قصد داریم به طرز موشکافانه برخی بیماری های مسری از آرایشگاه را بررسی کنیم. لزوما همه افرادی که به آرایشگاه می روند، درگیر بیماری نمی شوند ولی رعایت جانب احتیاط الزامی است.

بدیهی است وقتی به یک سالن بی نام و نشان می روید نمی توانید از کیفیت خدمات و بهداشت مکان، مطمئن باشید. صرفه جویی در چنین مواردی اصلا به نفع تان نیست و می توان تبعات بدی در پی داشته باشد. شاید هزینه خدمات ارائه شده در چنین مکانی کمتر باشد ولی باید ببینید آیا ارزش دردسرهای بعدی را دارد یا خیر؟ اگر به طور منظم به آرایشگاه می روید حتما به دنبال یک سالن خوب و حرفه ای باشید. به این ترتیب هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

بیماری های مسری از آرایشگاه

چه بیماری هایی در آرایشگاه ها در کمین ما هستند؟

با نگاهی به لیست بیماری های مسری از آرایشگاه می توان به 2 گروه مهم اشاره کرد. به طور کلی بیماریهای عفونی و پوستی از شایع ترین مواردی هستند که امکان سرایت آن از طریق لوازم آلوده در آرایشگاه وجود دارد. استفاده از وسایل مشترک راه را برای انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر باز می کند. حتی امکان ابتلا به ویروس ایدز و هپاتیت هم از طریق آرایشگاه وجود دارد. تعداد کسانی که مدتی پس از مراجعه به آرایشگاه دچار زگیل یا قارچ های عفونی شده اند نیز کم نیست.

پس از کرونا مقررات سخت گیرانه ای برای حفظ بهداشت عمومی در سالن های آرایشگاهی وضع شد. امکان انتقال ویروس کرونا از طریق سطوح موجب شد تا ضد عفونی با شکل و شمایل تازه ای در آرایشگاه هایزنانه و مردانه انجام شود.

با شرکت در آموزش کراتین، صافی و احیای مو ، مهارت‌ های خود را در زمینه مراقبت از موها به افزایش برسانید.

-عفونت خونی از بیماری های مسری از آرایشگاه

قیچی و تیغ و همه ابزارهایی که امکان آلودگی با خون را دارند، عامل انتقال بیماری هستند. خون آلوده از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. این یکی از ساده ترین راه های انتقال هپاتیکB و C است. منظور این نیست که خون زیادی دیده شود همین اندازه که پوست دچار خراشیدگی شده یا کنده شود نیز برای انتقال بیماری کافی است.

تمیز کردن لوازم آرایشگاه الزامی است و همه سالن ها هم به این موضوع آگاه هستند. اما مواد ضد عفونی معمولی نمی تواند مانع انتقال ویروس هپاتیت از طریق تیغ آلوده شود. به همین علت استفاده از تیغ ممنوع شده و آرایشگاه ها نباید از تیغ برای مشتری ها استفاده کنند. در صورت به کارگیری تیغ، دقت کنید که حتما تیغ آکبند بوده و قبلا از آن برای فرد دیگری استفاده نشده باشد. در بهترین شرایط تیغ پوست را نمی برد اما حتما خراش هایی روی پوست ایجاد می کند که راه انتقال بیماری است.

بیماری های مسری از آرایشگاه

-ابتلا به هپاتیت از طریق پدیکور و مانیکور

در پدیکور از ابزارهای ساینده فلزی استفاده می شود. این وسایل یک بار مصرف نیستند و برای استفاده بعدی، کامل استریل می شوند. تا اینجای کار هیچ مشکلی ندارد. اما اگر یک سالن آرایشگاه در مورد استریل کردن ابزار فلزی ساینده پدیکور اهمال کند، نتیجه فاجعه است. موقع پدیکور کردن احتمال خونریزی زیاد است و می دانیم که بسیاری از بیماری ها نظیر هپاتیت از طریق خون منتقل می شوند.

اگر به طور مرتب از خدمات پدیکور و مانیکور استفاده می کنید بهتر است وسایل مورد نیاز را همراه داشته باشید. البته پک پدیکور شخصی تان هم پس از هر بار استفاده باید به خوبی استریل شود. نکته دیگر اینکه برای ایمنی خود و دیگران در صورتی که زخم، بریدگی، تاول و ….. روی پا دارید تا درمان کامل برای پدیکور به سالن نروید.

نکته: اگر متوجه شدید مدیریت سالن آرایشگاه نسبت به استریل کردن لوازم مشترک، بی توجه است حتما آرایشگاه تان را عوض کنید. به ره حال در سالن های دیگر هم می توانید برای پدیکور کردن، فرد ماهری را پیدا کنید.

انواع بیماری های مسری

-اپیلاسیون و دردسرهای آن

اپیلاسیون یکی از راه های حذف موهای زائد بدن است که طرفداران زیادی هم دارد. آیا می دانستید امکان ابتلا به بیماری های مقاربتی در اپیلاسیون وجود دارد؟ برخی از بیماری ها در مراحل اولیه، هیچ علامت و نشانه ای ندارند و از روی پوست و ظاهر قابل تشخیص نیستند.

سوزاک و کلامیدیا دو نوع از رایج ترین بیماری های مقاربتی هستند که از طریق آرایشگاه به افراد زیادی منتقل می شوند. موضوع اینجاست که برخی از اپیلاسیون کارها کاردک چوبی را به ظرف اصلی منقل می کنند. مشکل از همین کاردک است زیرا ظرف موم برای یک نفر نیست و موم آلوده خیلی راحت بیماری را به فرد دیگری منتقل می کند.

در نظر داشته باشید که بیماری های مسری از آرایشگاه در حد ناچیزی هستند و همه افراد مبتلا به این بیماری ها نمی شوند. اگر قرار بود همه افراد پس از اپیلاسیون در سالن آرایشگاه، دچار سوزاک بشوند که آمار بیماری ده ها برابر می شد. اما حتی ابتلای یک نفر نیز ناراحت کننده است و باید با انجام یک سری کارهای ساده، جلوی حوادث احتمالی را گرفت.

-بند انداختن در آرایشگاه

برای جلوگیری از انتقال بیماری های مسری از آرایشگاه لازم است تا بهداشت فردی و محیط رعایت شود. سالن های خوب از وسایل شخصی یک بار مصرف برای هر مشتری استفاده می کنند. حوله، ملحفه و …. به صورت پک در اختیار مشتری قرار می گیرد. این وسایل آکبند هستند و برای فرد دیگری استفاده نشده اند.

برای حفظ سلامت خود به سالن هایی مراجعه کنید که در مورد رعایت بهداشت و ضد عفونی و استریل کردن وسایل، حساس هستند. موقع بند انداختن، فشار بند می تواند پوست را تحریک کند. دقت کنید بند نو باشد و از آن برای فرد دیگری استفاده نشده باشد. دقت کنید که الکل زدن نمی تواند بند را استریل کند حتما باید از بند مجزا استفاده شود.

رنگ کردن موها در سالن

-بیماری های مسری از آرایشگاه : قیچی آلوده

قیچی نیز همانند دیگر لوازم آرایشگاه می تواند عامل انتقال باکتری، قارچ و سایر عوامل بیماری زا باشد. در سالن های آرایشگاه از مواد ضد عفونی مخصوص برای تمیز کردن قیچی و شانه استفاده می شود. دقت کنید آرایشگرتان حتما قیچی و وسایل کار را ضد عفونی کند. اگر نفر قبلی مبتلا به عفونت قارچی یا میکروبی پوست سر باشد، این عفونت از طریق قیچی استریل نشده به فرد بعدی منتقل می شود. به خصوص در افرادی که موهای کوتاه تری دارند احتمال تماس قیچی با پوست سر بیشتر است. البته عفونت های قارچی می توانند در میانه مو هم حرکت کنند ولی به ندرت عفونت از مو منتقل می شود در اغلب موارد سرایت از طریق تماس قیچی با پوست سر است.

یکی از مواردی که موجب نگرانی مشتری ها شده، انتقال شپش از طریق قیچی آرایشگاه است. شپش در پوست سر و نزدیک به ریشه موی افراد زندگی می کند. این موجود مزاحم خونخوار است و برای زنده ماندن به تغذیه از میزبان می پردازد. شپش می تواند از طریق کلاه، رختخواب یا لوازم شخصی مشترک به دیگران منتقل شود. در مکان های عمومی سرایت شپش سرعت بیشتری دارد.

  • انتقال شپش از قیچی

ابتلا به شپش را نمی توان در لیست بیماری های مسری از آرایشگاه دانست. به این علت که شپش تنها در بدن میزبان زنده می ماند و مدت زیادی نمی تواند در محیط، رنده باشد. به طور ساده می توان گفت که قیچی آرایشگاهی نمی تواند عامل انتقال شپش باشد. فرض کنید فردی با شپش سر به آرایشگاه مراجعه کند. در این صورت هم شپش مدت زیادی زنده نیست و به فرد دیگری منتقل نمی شود.

موضوع مهم در مورد شانه است که تخم های شپش را منتقل می کند. اگرچه احتمال ابتلا به شپش از طریق قیچی غیر ممکن نیست ولی نگران این موضوع نباشید. شانه، گیره سر، کلیپس و … در انتقال تخم شپش موثرتر هستند. توصیه می شود کیت اصطلاح را با خود همراه ببرید تا خیال تان بابت بیماری های مسری از آرایشگاه راحت باشد.

انتقال شپش از قیچی

مرکز تخصصی کراتینه و احیا مو سعیده درویش زاده

آیا شما هم تجربه ای ناخوشایند از کراتینه و احیا مو و …. دارید؟ خیلی از خانم ها برای کاهش هزینه های عملیات بازسازی و احیا مو، به سالن های غیر حرفه ای مراجعه کرده اند. در اغلب موارد نتیجه کار، پشیمانی بوده و شاید می خواستید زمان به عقب برگردد. نگران تجارب بد گذشته نباشید اینجا یک سالن تخصصی احیا مو معرفی شده است.

کلینیک تخصصی بازسازی و احیا مو درویش زاده در 3 طبقه مجزا، آماده پذیرایی از خانم های عزیز است. در این مرکز جمعی از بهترین های حرفه آرایشگری دست به دست هم داده اند تا تجربه ای شیرین از احیا مو را برایتان بسازند. اگر موهای شما در اثر رنگ و دکلره نامرغوب به شدت آسیب دیده، چاره آن احیا مو با شیوه های نوین است.

در مرکز موی درویش زاده کراتینه و احیا در 25 لاین مختلف انجام می شود. ترمیم و بازسازی موهای سوخته، آدامسی، پوک و خمیری با جدیدترین متد روز دنیا. همین حالا تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره اختصاصی مرکز به رایگان استفاده کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط