کاربرد اکسیدان در رنگ مو
1,805

اکسیدان چیست و چه کاربردی در رنگ کردن موها دارد؟

آیا در مورد کاربرد اکسیدان در رنگ مو اطلاعاتی دارید؟ برای دکلره کردن موها معمولا به سالن آرایشگاه می روید و خودتان ترکیب مواد دکلره را آماده نمی کنید. اما حتما برای شما هم پیش آمده که گاهی موهای خود را در خانه رنگ کنید. برای رنگ کردن موها لازم است تا ترکیب مناسبی از رنگ مو و اکسیدان آماده شود. اکسیدان دارای شماره ها و درصدهای متفاوتی است. آیا با نحوه استفاده از ایم محصول آشنایی دارید.

 این ماده از مهم ترین اجزا در ترکیب رنگ مو است و به طور مستقیم روی رنگ گرفتن موها تاثیر دارد. اکسیدان به عنوان کاتالیزور و فعال کننده رنگ مو استفاده می شود و ثبات رنگ موی دائمی را ایجاد می کند. اگر بخواهید رنگ موها، روشن تر شود باید از اکسیدان با درصد بالاتری استفاده کنید. اما اکسیدان های درصد بالا قوی تر هستند و پیوندهای سولفیدی مو را از بین می برند و موجب نازک شدن و کاهش قطر موها می شوند. اگر در مورد اکسیدان شناخت کافی ندارید این مطلب را از دست ندهید.

اصول استفاده از اکسیدان در رنگ مو

کاربرد اکسیدان در رنگ مو

اکسیدان با نام علمی هیدروژن پر اکساید یک نوع activator یا فعال کننده به حساب می آید. برای رنگ کردن موها در منزل و سالن آرایشگاه همیشه از ترکیب رنگ و اکسیدان با نسبت متفاوت استفاده می شود. چنانچه این ترکیب به درستی آماده شود موها هیچ آسیبی نمی بینند و به طور خاص تنها رنگ موها تغییر می کند. اما کاربرد غیر اصولی اکسیدان یا استفاده از درصد نامناسب اکسیدان موجب آسیب های جدی به کوتیکول مو می شود.

در ترکیب اغلب رنگ موهای شیمیایی آمونیاک وجود دارد. این ماده با جدا کردن کوتیکول به داخل مو نفوذ می کند. این عملیات تحت تاثیر اکسیدان انجام می شود. ترکیبات شیمیایی موجود در اکسیدان پروسه نفوذ آمونیاک و رنگ به داخل مو را تسریع می کند. وقتی می خواهید موها را در خانه رنگ کنید احتمالا حواس تان به مدت زمان ماندن رنگ مو و اکسیدان روی موها هست. زیاد ماندن ترکیب رنگ مو به شدت آسیب وارد می کند.

اما احتمالا روی درصد اکسیدان و اینکه چه نوعی را استفاده می کنید زیاد دقت نداشته باشید. رنگ نهایی موها وابسته به درصد اکسیدان و مدت زمان ماندگاری رنگ روی موها است. همین موضوع می تواند زمینه ساز آسیب جدی به تارهای مو نیز باشد. یک نکته مهم دیگر اینکه گاهی یک رنگ موی روشن را انتخاب کنید ولی بعد از رنگ کردن، موی شما به رنگ تیره در می آید! علت این است که اکسیدان نامناسب انتخاب کرده اید یا ترکیب و درصد اکسیدان درست نبوده است.

اگر به دنبال نانو بوتاکس مو هستید، از خدمات ما استفاده کنید تا دوباره جوانسازی و بازسازی موهایتان را به دست آورید.

انواع اکسیدان و کاربردهای آن

طریقه کاربرد انواع اکسیدان در رنگ مو

اکسیدان ماده ای شیمیایی است و در ترکیب رنگ موهای شیمیایی استفاده می شود. برای رنگ کردن مو با حنا یا قهوه و رنگ موهای گیاهی نیازی به افزودن اکسیدان نیست. البته در مورد همه رنگ موهای شیمیایی از تیره تا روشن، اکسیدان نیز استفاده می شود. برای استفاده از رنگ موهای تیوپی و همچنین کیت رنگ مو نیز همیشه اکسیدان نیاز دارید.

برای رنگ کردن مو در آرایشگاه هیچ مشکلی وجود ندارد چون همه آرایشگرها به خوبی با اکسیدان آشنایی دارند و تفاوت درصدهای اکسیدان را می دانند. اما برای کسانی که در خانه موها را رنگ می کنند، سوالات زیادی وجود دارد. آیا می دانید شماره های نوشته شده روی اکسیدان به چه معنا است؟ موقع خرید چه شماره ای از اکسیدان را انتخاب می کنید؟

شماره های نوشته شده روی قوطی اکسیدان نشان دهنده درصدهای مختلف مواد موثر است. به طور خلاصه از اکسیدان با درصد بالاتر برای رنگ موها با تناژ روشن تر استفاده می شود. اکسیدان با درصدهای پایین قدرت روشن کنندگی کمتری دارند. صرف نظر از برندها و شرکت های تولید کننده، 4 نوع اکسیدان در بازار موجود است.

ترکیب رنگ موی بلوند و روشن

اکسیدان 3%

این نوع اکسیدان، ضعیف ترین نوع اکسیدان به حساب می آید و برای رنگ موهای مشکی و قهوه ای تیره استفاده می شود.  اکسیدان ولوم 10 یا شماره 0.5 در واقع اکسیدان 3 درصد است این محصول موجب تیرگی بیشتر رنگ موها می شود. علاوه بر استفاده از این اکسیدان در ترکیب رنگی تیره، برای رنگساژ کردن مو نیز از این محصول استفاده می شود.

اگر موها مش و هایلایت شده می توانید با این اکسیدان، موها را رنگساژ کنید تا رنگ موها جذاب تر دیده شود. افزودن اکسیدان مورد نظر با ترکیب رنگ موهای دکلره شده می تواند دوام رنگ مو را افزایش دهد.

اکسیدان 6%

این محصول یک اکسیدان ولوم 20 یا شماره 1 است که برای رنگ کردن ریشه مو استفاده می شود. در صورتی که موهایتان دارای تارهای سفید و خاکستری است توصیه می شود اکسیدان 6 درصد را در ترکیب رنگ مو استفاده کنید. برای موهای دکلره شده ضعیف و ترکیب رنگ موهای فویلی نیز می توان از این محصول استفاده کرد.

این اکسیدان چندان قوی نیست و خطر سوختن موها را به همراه ندارد. اگر موها را خیلی تیره یا مشکی رنگ نمی کنید برای درجات پایین تر، استفاده از این نوع اکسیدان بلا مانع است.

ترکیب رنگ و اکسیدان برای ریشه مو

اکسیدان 9%

اکسیدان 9 درصد، ولوم 30 یا شماره 2 است و برای روشن کردن دکلره و رنگ به کار می رود. در ترکیبات انواع مش و هایلایت نیز می توان از این نوع اکسیدان استفاده کرد. البته رنگ موها با این درصد اکسیدان خیلی روشن تر می شود اما میزان آسیب به مو کمتر است. اگر از شامپو رنگ های شیمیایی نیز استفاده می کنید به کارگیری اکسیدان 9 درصد انتخاب خوبی است.

اکسیدان 12%

این نوع اکسیدان برای دکلره های بسیار قوی استفاده می شود.این محصول نوعی اکسیدان ولوم 40 یا شماره 3 است که اصلا برای کاربران خانگی ساخته نشده است. اگر موهای خود را در خانه رنگ می کنید سراغ اکسیدان 12 درصد نروید زیرا امکان آسیب رساندن به موها وجود دارد.

از این محصول تنها افراد حرفه ای در آرایشگاه استفاده می کنند و کاربرد وسیع ندارد. از اکسیدان 12 درصد می توان برای دکوپاژ موهای تیره استفاده کرد. همچنین برای روشن کردن مو بدون دکلره نیز این نوع اکسیدان استفاده می شود.

ترکیب رنگ مو با اکسیدان

اکسیدان رنگی چیست؟

این مواد هم در واقع کاربردی مشابه اکسیدان را دارند. اکسیدان های رنگی اگر با رنگ موی خودش ترکیب شود، نتیجه عالی است و رنگ موها نیز شفاف تر می شود. تناژ سرد و گرم در این نوع از اکسیدان ها وجود دارد. اکسیدان قرمز، آبی، بنفش، سورمه ای، زرد، زیتونی، زرشکی، شکلاتی و قهوه ای برای خنثی کردن رنگ های ناخواسته استفاده می شوند. این محصولات تناژ رنگ مو را افزایش می دهند و موها را براق و شفاف تر نشان می دهند.

اکسیدان رنگی موجب دوام و افزایش ماندگاری رنگ مو می شود. این محصول سرعت رنگ پذیری موها را بیشتر می کند و قرمزی مو را نیز از بین می برد. هر کدام از این رنگ ها برای طیف خاصی از رنگ مو استفاده می شوند. برای مثال اکسیدان سبز برای خنثی کردن قرمزی رنگ موی شرابی، مسی و شکلاتی استفاده می شود.

اکسیدان آبی نیز در تناژ رنگ های خاکستری و دودی و مشکی به کار می رود. از اکسیدان زرد برای خنثی کردن رنگ های نامناسب در رنگ موی عسلی و نسکافه ای و … می توان استفاده کرد.به کارگیری صحیح این رنگ ها در ترکیب رنگ مو نیاز به تجربه و مهارت دارد. رنگ موی نهایی تحت تاثیر رنگ اکسیدان، تغییر می کند.

انواع اکسیدان رنگی

نکات مهم در کاربرد اکسیدان در رنگ مو

  • نسبت نادرست رنگ مو و اکسیدان علت اصلی قرمز شدن رنگ موها است. نوع و مقدار اکسیدان در ترکیب رنگ مو بسیار مهم است
  • برای موهای ضخیم تر از اکسیدان با درصد بالاتر استفاده کنید در غیر این صورت موها، رنگ مناسب را نمی گیرد
  • استفاده از اکسیدان زیاد و با درصد بالا در ترکیب رنگ مو می تواند موهای نازک و ضعیف را بسوزاند

معمولا یک اکسیدان کامل به یک تیوپ رنگ اضافه می شود. در این مورد ملاک را روی برچسب روی بسته بندی قرار دهید. شرکت های تولید کننده رنگ مو از فرمولاسیون متفاوتی در تهیه محصولات خود استفاده می کنند. همیشه مقدار مناسب اکسیدان برای هر تیوپ رنگ روی بسته بندی رنگ مو نوشته می شود. بهترین کار این است که طبق توصیه های شرکت تولید کننده، مقدار اکسیدان را انتخاب کنید. برای مثال:

اگر روی بسته بندی رنگ مو نوشته شده ۱:۲ منظور این است که این تیوپ رنگ مو باید با 2 برابر اکسیدان مخلوط بشود. به همین ترتیب عبارت ۱:۱ یعنی اینکه مقدار اکسیدان و رنگ مو مساوی انتخاب شود.

نحوه کاربرد اکسیدان در رنگ مو

مرکز زیبایی و احیا مو سعیده درویش زاده

هر گونه اشتباه در به کارگیری اکسیدان می تواند بافت مو را تخریب کند. اگر با سهل انگاری به موهای خود آسیب زده اید به درمان های تخصصی احیا مو نیاز دارید. این درمان شامل آبرسانی و تقویت موهای ضعیف و شکننده است. موهای آسیب دیده، پف و وز و سوخته را می توانید در بهترین مرکز احیای ایران، ترمیم کنید. سالن درویش زاده در 3 طبقه مجزا آماده ارائه خدمات در تمام ایام سال است.

نانو بوتاکس مو، پلکس تراپی، پروتئین درمانی با مواد نانو، کراتینه و احیا موهای آسیب دیده و انواع ویتامینه مو برخی از خدمات ما است. اینجا یک سالن تخصصی برای ترمیم و احیا مو به روش های غیر تهاجمی است. درمان قطعی پف و وز مو تنها از طریق ترکیبات حاوی ذرات ریز نانو امکان پذیر است. ما برای همه مراجعین از مواد مرغوب و استاندارد استفاده می کنیم.

حتی خانم های باردار و کودکان و نوجوانان نیز بدون نگرانی می توانند از خدمات احیا مو با مواد گیاهی، استفاده کنند. جهت مشاوره رایگان همین حالا تماس بگیرید.

مقالات مرتبط

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط